FOTO: Facebook

Urban Store, omiljeni butik brojnih Bijeljinaca, svoje kupce od ponedjeljka očekuje na novoj adresi, u strogom centru našeg grada.

Pozivaju vas da ih, od početka iduće sedmice, odnosno od 4. jula, umjesto stare lokacije, posjetite u novoj pješačkoj zoni - u Ulici patrijarha Pavla 5.
 
"Kao što naš grad iz dana u dan raste, postaje sve veći, ljepši, urbaniji, tako i mi rastemo sa njim i trudimo se da ljubiteljima urbane kulture, ljudima slobodnog duha, ljubiteljima kvalitetne muške garderobe, pružimo sve ono što im je potrebno da se kroz svoj stil oblačenja najbolje izraze", naveli su.
 
Podsjećaju da su krenuli od male ideje u nadi da će to sugrađani prepoznati, što se i desilo, na čemu su zahvalni svojim kupcima. 
 
"Stoga smo se odlučili da ove godine promijenimo lokaciju i proširimo našu ponudu kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe naših kupaca. Sve vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate ovaj za nas veliki dan!", istakli su iz Urban Store-a. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )