FOTO: null

Petočasovna klupska Skupština Mladosti iz Velike Obarske završena je bez mnogo turbulencija kako se očekivalo u sportskoj javnosti.

Skupština Mladosti podrška predsjedniku Borku Blagojeviću

Činjenica je da prisutni članovi najvišeg klubskog tijela nisu bili zadovoljni proteklom polusezonom jer je Mladost osvojila mršavih devet bodova i čvrsto drži dno na tabeli Premijer lige BiH. Skupština je jednoglasno dala punu podršku u radu dosadašnjeg predsjednika kluba Borku Blagojeviću koji će ostati na tom čelu u naredne četiri godine. 

Aktuelni trener Mladosti, Dušan Jevrić iznjeo je svoje viđenje jesenjeg dijela šampionata u kojem je rekao da je ipak zadovoljan na kraju jesenjeg šampionata smatrajući da su sve ekipe koje su dolazile na domaćinstvo Obarščanima borile se za izalazak u Evropu, te da opravdanje vidi u izuzetno složenom rasporedu a jedine dvije utakmice koje je Jevrić okarakterisao kao utakmice u kojima se moglo iznjedriti povoljniji rezultat to su bile utakmice protiv Drine i Čelika koje su Obarščani izgubili, na Gradskom Stadionu. 

- Donijeli smo zaključak da se klub po svakoj cijeni bori za opstanak u ligi, te da popravimo finansijsku konstrukciju kako bi doveli adekavatna pojačanja i odradlili kvalitetno pripreme koje su zakazane za 15. eventualno 19. januar – kaže novi stari predsjednik Mladosti Dušan Jevrić.

Kako saznajemo iz izvora bliskom rukovodstvu Mladosti, sve je izvjesnije da će klupu napustiti trener Dušan Jevrić kome je krajem novembra istekao ugovor sa ekipom iz Velike Obarske. O njegovom daljem nagažmanu raspravljaće se na Upravnom odobru koji je zakazan u utorak u 16 časova u Velikoj Obarskoj.

- Mi ćemo na sjednici Upravnog odbora koje je zakazana za utorak u skladu sa zadacima koji će biti pred nama i u interesu kluba donjeti odluku koje riješiti pitanje šefa stručnog štaba kao i o mogućim kandidatima koji pretenduju na klupu Mladosti ako se nedogovrimo sa Jevrićem - bio je izričit predsjednik Mladosti Borko Blagojević. 

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )