FOTO: null

Uprava Radnika koja se nije sastala u poslednjih godinu dana nastoji da kroz lobiranje ljudi iz najbližeg rukovodstva smjeni dosadašnjeg direktora Radnika Živorada Miražića.

Kako saznaje naš izvor blizak Gradskom stadionu, Miražiću će u narednim danima biti uručen otakaz a na to mjesto prema našem saznanju mogao bi biti postavljen Dušan Marković direktor preduzeća Patriot. 

- Danas smo imali sastanak na Gradskom stadionu gdje smo se dogovarali o materijalu koji je potreban za predstojeću Skupštinu kluba koja nije održana u poslednjih osam godina, ali nije bilo riječi oko otakaza sadašnjeg direktora Živorada Miražića - istako je predsjednik Radnika Predrag Jović.

Miražić je imao prije više od mjesec dana sukob sa sportskim direktorom Radnika Borom Đokićem oko neslaganja u pogledu organizacije i sportskih pitanja kada je u pitanju funkcionisanje i pozicija Radnika na tabeli, pa se taj sukob odrazio na funkciju direktora Radnika koji ni kriv ni dužan shodno nečijem hiru treba da ode sa tog mjesta.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )