FOTO: novosti.rs

Nepoznati napadači pretukli su 14-godišnjeg traktoristu u naselju Boderište kod Brčkog kada ih je zatekao da sijeku šumu. Dječak završio u bolnici sa lakšim povredama, traga se za bijelim kombijem napadača.

Tri za sada nepoznate osobe u naselju Boderište kod Brčkog pretukle su četrnaestogodišnjeg dječaka nanijevši mu lakše tjelesne povrede. To se dogodilo u srijedu oko 16 časova i o tome je obavještena policija u Brčkom.

Opis nemilog događaja dala je na društvenim mrežama dječakova sestra, koja je navela kako je njen maloljetni brat pretučen kad je traktorom krenuo da ore njivu.

„Moj brat je u zaseoku Šumari, krenuo da ore njivu. Tom prilikom susreo je trojicu muškaraca sa bijelim kombijem, zatekao ih je da sijeku šumu. On ih je upozorio da to ne rade ili će zvati policiju i nastavio da vozi traktor do obližnje njive. Nedugo zatim, ta trojica su došla za njim, rekli mu da ugasi traktor i da siđe. Kada je sišao sa traktora oni su ga počeli udarati sa štapovima, nogama, rukama, čime su god stigli. Moj brat se trenutno nalazi u bolnici , i nema težih povreda“, napisala je sestra dječaka, zamolivši sve koji nešto znaju o bijelom kombiju da jave njoj ili brčanskoj policiji.

Policija je potvrdila da je dobila prijavu da su tri osobe napale maloljetnika, da su mu nanijeli lakše tjelesne povrede i oteli mu mobilni telefon, a sad navodima prijave upoznat je i dežurni tužilac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )