FOTO: InfoBijeljina

Na području grada Bijeljina danas je zabranjen prevoz eksplozivnih materija i kretanje teretnih vozila iznad tri tone ukupne mase.

Iz MUP-a Srpske su, podsjetimo, ranije potvrdili da je te dvije naredbe izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan, "a u cilju preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji za bezbjedno sprovođenje referenduma za opoziv gradonačelnika grada Bijeljina".

"Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju i naredbu o zabrani saobraćaja za teretna vozila preko 3,5 tona ukupne mase na svim javnim putevima na području grada Bijeljina, od 19. marta 2023. godine od 00,00 časova do 20. marta 2023. godine do 00,00 časova", naveli su iz MUP-a Srpske.

Kako su dodali, Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ovaj dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )