FOTO: null

Jače padavine tokom jučerašnjeg dana izazvale su ubrzan porast vodostaja svih bujičastih rijeka i potoka, kao i kanala na području Grada.

Tokom prethodne noći došlo je do  manjeg izlivanja rijeke Janje,  u priobalju,  u samom centru naselja, kao i plavljenja tri  ulice  uz rijeku. Nije bilo ugrožavanja stambenih objekata. Tokom jutra rijeka se je povukla u korito. Takođe, došlo je i do znatnog porasta vodostaja rijeke Lukavac koja se manjim dijelom izlila u MZ Vršani, ali trenutno nema ugroženih stambenih objekata.

S obzirom na to da su vodostaji svih manjih rijeka, potoka i kanala na području Grada veoma visoki i na dalje padavine, UPOZORАVА se stanovništvo koje je naseljeno uz riječne vodotoke na maksimalnu budnost, pripravnost i da izvrši uklanjanje materijalnih dobara koja bi mogla biti zaplavljena. Nadležna Odjeljenja i službe Gradske uprave, profesionalne i hitne  službe da budu u pripravnosti radi brzog reagovanja po ukazanoj potrebi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )