FOTO: null

U Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ u Bijeljini za samo jedan dan upisano je 4.200 članova.

Novi članovi upisani su juče povodom Dana biblioteke, kada ova ustanova kulture organizuje upis uz popust na članarinu. 

Direktor Biblioteke Jovan Cvjetković rekao je Srni da je juče upisano skoro 2.000 članova više u odnosu na isti dan prošle godine. 

"Ogroman broj novoupisanih apsolutni je rekord u odnosu na prošlu, ali i na prethodne četiri godine od kada smo počeli ovu akciju povodom Dana biblioteke", rekao je Cvjetković. 

Akcija upisa sa popustom počela je 2012. godine povodom obilježavalja 80 godina Biblioteke, kada je, prema njegovim riječima, upisano 1.176 novoučlanjenih u jednom danu u novembru. 

Cvjetković je zahvalio svim građanima Bijeljine, učenicima, studentima, prosvjetnim radnicima i drugim građanima što su se odazvali akciji. 

"To je samo potvrda da Bijeljina i građani Bijeljine vole knjigu, rado dolaze u Biblioteku", rekao je Cvjetković. 

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini juče je, povodom obilježavanja Dana biblioteke, organizovala veliki popust na godišnju cijenu članarine prilikom učlanjenja. 

Tako je za učenike osnovnih škola učlanjenje u Biblioteku koštalo samo jednu KM umjesto pet, a za učenike srednjih škola, studente, penzionere i ostale građane tri KM umjesto 10 i 20 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )