FOTO: aloonline

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj izjavio je danas da su na kontrolnom ponovljenom brojanju glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske u Zvorniku i Doboju uočene nepravilnosti kojima je oštećen kandidat PDP-a Jelena Trivić.

Babić je istakao na konferenciji za novinare u Istočnoj Ilidži da je Trivićeva oštećena za oko 2.000 glasova.
 
On je ocijenio kao porazne izjave iz SNSD-a da je dosadašnje kontrolno ponovljeno brojanje pokazalo odstupanje od jedan odsto.
 
Prema njegovim riječima, ponovljeno brojanje na 640 biračkih mjesta u Bijeljini, Banjaluci, Doboju i Zvorniku pokazalo je da je na 560 bilo neregularnosti.
 
Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo rekao je da iznošenje činjenica ne predstavlja izdaju i pozvao sve koji misle da on, odnosno SDS nije u pravu da ih demantuju činjenicama.
 
Otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske obavlja se na osnovu naredbe CIK-a od ponedjeljka, 10. oktobra.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )