FOTO: null

Juče tokom dana u prostorijama kluba UNSU održano je redovno polaganje za viša učenička zvanja.

Polaganju kojem je prisustvovao veliki broj roditelja i prijatelja kluba glavnu ulogu imali su najmlađi članovi kluba koji su pokazali da su tokom proteklih nekoliko mjeseci, prije svega naučili sta je to disciplina u radu, odgovornost, poštovanje starijih ali one osnovne početnicke tehnike i kate. 

Pored njih za viša zvanja polagali su i stariji članovi kluba i svi oni zajedno su pred četvoročlanom komisijom kluba pokazali zavidan nivo kvaliteta. 

"Pokazali su da naš klub ima čime da se ponosi i da sa sigurnošću možemo reći da ni naš klub a ni bijeljinski karate ne treba da brinu za budućnost ovog sporta", ističu iz KK UNSU.

Da polaganje nebi bilo "stresno" pobrinuo se prijatelj kluba klovn "Zvrle" koji je na svoj svojstven način izazvao opšte oduševljenje svih prisutnih a ono što je najvažnije osmjehe kod naše djece!

"Na kraju, moramo istaći da su svi kandidati, njih oko četrdesetak, uspješno položili za viša karate zvanja na čemu im ovom prilikom, u ime UO kluba najiskrenije čestitamo a njihovim roditeljima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i podršci koju nam pružaju.Takođe, zahvalnost upućujemo i prijatelju našeg kluba Zvrletu koji nam je učinio ovo polaganje zanimljivijim i radosnijim", rekao je Goran Ivković, Predsjednik kluba.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )