FOTO: null

Juče je u Banjaluci u gradskoj dvorani „Borik“ održan međunarodni karate turnir „Castra open 2017“. Turnir je organizovao KBS „Castra“ iz Banja luke pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka, a okupio je preko 800 učenika svih starosnih dobi, iz 55 klubova Bo

Za KK UNSU je ovo bio poslednji nastup na nekom od turnira u ovoj godini, planiran aktivnostima kluba koji su u potpunosti sproveli. Na turnuru su nastupili u mješovitom sastavu mlađih i starijih takmičara i njih osmoro predstavilo je ovaj klub u deset pojedinačnih i dvije ekipne kategorije.

Sa ukupno 12 medalja (8 zlatnih; 4 srebrne i 2 bronzane) ostvaren fantastičan razultat za kraj sezone i nastupa na turnirima.

Turnir im je takođe poslužio i kao poslednja provjera pre nastup na Balkanskom šampionatu koji se održava narednog vikenda u Crnoj Gori. 

  • Gavrilović Marija, u katama pojedinačno za djevojčice 9 godina (apsolutni nivo); 
  • Gavrilović Marija, u borbama pojedinačno za djevojčice 9 godina (-26)
  • Knežević Anđela, u borbama pojedinačno za djevojčice 12 godina (-35)
  • Tripunović Jelena, u borbama pojedinačno za mlađe kadetkinje 13 godine (-39)
  • Nedić Saša , u borbama pojedinačno za juniore (76+)
  • Ekipa u juniorskoj konkurenciji (Nedić Saša; Ivković Aleksandar i Trifković Alksandar) 

Srebrne medalje: 

  • Kalajdžić Sara, u borbama pojedinačno za kadetkinje (-47)
  • Kalajdžić Dajana, u borbama pojedinačno za juniorke (59+)
  • Kalajdžić Dajana, u borbama pojedinačno za seniorke (-68)
  • Ekipa (Kalajdžić Sara; Tripunović Jelena; Knežević Anđela) u borbama za mlađe kadetkinje 12/13 godina

Bronzane medalje:

  • Knežević Ivan, u borbama pojedinačno za dječake 9godina (-26)
  • Kalajdžić Sara, u borbama pojedinačno za mlađe kadetkinje (-44)

"Kako smo na početku godine uspješno započeli ovu takmičarsku sezonu tako je i završavamo. Naši takmičari su svojim nastupima oduševili i još jednom pokazali o kakvoj se školi karatea radi kada je naš klub u pitanju a rezultati koje su postigli u Banjaluci još jednom su nas svrstali među najuspješnije klubove u regionu i daju nam za pravo da to s ponosom možemo istaći", rekao je za InfoBijeljina Goran Ivković, ispred KK UNSU Bijeljina. 

Nakon ovog turnira krajem sedmice, odnosno narednog vikenda očekuje ih Balkansko prvenstvo za kadete; juniore i mlađe seniore u Crnoj Gori na kojem će ispred kluba, a u sastavu Reprezentacije Bosne i Hercegovine, nastupiti njihov najbolji junior Nedić Saša. S obzirom da je na nedavnim na „Otvorenim Balkanskim školskim igrama“ u Novom Sadu Nedić bio bronzani očekuju da i u Crnoj Gori zablista i ostvari zapažen razultat!

"Sa nastupom u Crnoj Gori naš klub završava ovu za nas veoma uspješnu takmičarsku sezonu na čemu se možemo zahvaliti svim našim članovima kluba i njihovim roditeljima jer su svi oni doprinijeli fantastičnim rezultatima koje smo postigli tokom sezone", zaključio je na kraju Ivković.



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )