FOTO: srpskainfo.com

Crvena zvezda u drugom kolu košarkaškog Evrokupa gostuje u Malagi, gdje će igrati protiv starog znanca iz Evrolige Unikahe.

Španski tim je u prvom dijelu bila najefikasniji tim na svom terenu sa skoro 90 ubačenih poena, a u prvom kolu TOP 16 faze je poražena od Valensije.

-Jedna od utakmica u kojoj nas očekuje sjajan protivnik, jedan od favorita za osvajanje Evrokupa.  Znamo kakva je atmosfera u Malagi,  ono što moramo da uradimo je da iskontrolišemo utakmicu, njen ritam, da ne dozvoljavamo kontranapade, moramo da iskontrolišemo skok u odbrani. Ako to budemo sproveli ,imamo velike šanse da dobijemo utakmicu. Unikaha je evroligaška ekipa sa iskusnim igračima, znaju da igraju te utakmice, mi smo sa druge strane, kao tim jaki, kao grupa košarkaša možemo da odgovorimo na to iskustvo- istakao je trener Milan Tomić.

Unikaha je tim koji nije izgubio utakmicu na svom parketu.

-Prvo gostovanje u TOP 16, Unikaha je jedan od favorita za osvajanje Evrokupa. Biće teško tamo, ali iskreno u dobrom smo ritmu i formi i idemo sa dobrom energijom. Smatram da kvalitetnom utakmicom možemo da dođemo do brejka.  Unikaha ima kvalitet, puno iskusnih igrača sa evroligaškim iskustvom, djeluju dobro kao tim. Nisu gubili u Evropi do sada na svom terenu, vidjećemo kako će biti u utorak, ali moramo da odigramo dobro kao tim, sa dosta koncentracije – istakao je za zvanični sajt Branko Lazić, kapiten Zvezde.

Meč u Malagi se igra u 20.45 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )