FOTO: null

Delegacija grada Šapca koju je predvodio gradonačelnik Nebojša Zelenović boravila je 27. maja u posjeti Bijeljini i tom prilikom razgovarala sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem i sa saradnicima.

Tokom razgovora je istaknuto da su Šabac i Bijeljina gradovi koji imaju dosta zajedničkih karakteristika i dobru saradnju koja će biti ozvaničena potpisivanjem dokumenta o saranji.

- Na sastanku je razgovarano o privrednim potencijalima dva susjedska grada i dogovoreno je da se saradnja proširi na oblast poljoprivrede i razmjenu iskustava u oblasti energetske efikasnosti, istakao je gradonačelnik Zelenović, i dodao da zahvaljujući geografskoj blizini i upućenosti jednih na druge, dva grada vežu snažne prijateljske veze.

- Šabac i Bijeljina treba da iskoriste mogućnosti koje nude predpristupni IPА fonovi Evropske unije, prije svega u oblasti finansiranja projekata prekogranične saradnje, ali i projekata vezanih za podršku unapređenja poljoprivredne proizvodnje, istakao je gradonačelnik Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )