FOTO: null

Jedan Rus probudio se u mrtvačnici nakon što je proglašen mrtvim, prenose lokalni mediji. On je prije incidenta bio na zabavi na kojoj je popio veliku količinu alkohola. Ipak, ono što je još zanimljivije je da se poslije "čudesnog buđenja" vratio na žurku

Muškarac se onesvijestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u srijedu, ali nije sasvim jasno kada se tačno dogodio.

Muškarčevi prijatelji pozvali su hitnu pomoć, a medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim prije nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovjek se "vratio među žive" dok dok se nalazio u hladnjači u mrtvačnici.

"Te noći bili su popunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice. Tijela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gdje je premešten naš "mrtav" heroj", izjavio je portparol policije Aleksej Stojev.

Čovjek se u jednom trenutku probudio ne uspijevajući da shvati gdje se nalazi. Svijest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osjetio da su mu udovi potpuno hladni. U strahu je požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana.

Počeo je da viče za pomoć i da lupa po vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj ljekarima, a oni su ga proslijedili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, "čovjek koji je vaskrsao" izletio je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili, prenosi rt.com.

Kada se vratio na zabavu, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali "u njegovu slavu". Osoba koja je otvorila vrata onesvijestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku "ponovnog rođenja".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )