FOTO: null

Policijska stanica Bijeljina 2, 19.08.2017 godine u 08.00 časova zaprimila je prijavu od strane oštećene B.G. da je istoj NN žensko lice na šalteru autobuske stanice gdje se prodaju karte otuđilo novčanik u kojem su se nalazila dokumenta i novac.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski služenici koji su izašli na lice mjesta. Operativnim radom utvrđeno je, da je NN ženska osoba sa navedenim opisom uputila se autobusom koji je saobraćao za Derventu.

"U kontakt sa policijskim službenicima Policijske stanice Šamac, isti su zaustavili autobus i identifikovali lice. Tom prilikom je utvrđeno da se radi od licu N. K. iz Vrtoče opština Drvar, koja je policijskim službenicima Policijske stanice Šamac priznala da je otuđila novac koji zadržala za sebe, a dokumenta je odbacila u Bijeljini u blizini autobuske stanice", rečeno je za InfoBijeljina u Policijskoj upravi.

Policisjski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, pronašli su odbačena dokumenta, novčanik i  dio novca koji su vratili vlasnici B.G.

O svemu navedenom obaviješteno je i nadležno tužilaštvo. U toku je rad na dokumetovanju krivičnog djela "Krađa".


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )