FOTO: pixabay

Ako želite da imate novca, važno je da vodite računa o svom novčaniku - tvrde feng-šui stručnjaci.

Ako želite da imate novca, važno je da vodite računa o svom novčaniku - tvrde feng-šui stručnjaci. Oni poručuju da je potrebno da ga često dopunjavate i uzimate pare iz njega, jer svako otvaranje pojačava "zračenje" i privlačenje bogatstva. I obavezno u njega ubacite malo više nego uobičajeno, jer to priziva još veći priliv novčanica. Poruka je da zavolite svoj novčanik i da se njime ponosite, jer u protivnom nećete moći da ga punite. Poželjno je da ga uvijek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu ili energiju finansija ima osoba koja vam ga je poklonila.

Postoji još nekoliko "stvarčica" u tom kontekstu na koje, ako ste sujeverni ili vjerujete ovim stručnjacima, možete da utičete.

Boja

Za žene se preporučuje zlatni, crveno-zlatni ili novčanik u zlatno - metal boji. Objašnjenje je sledeće - vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato. A nema veće asocijacije na bogatstvo od njega.

Muškarci bi trebalo da imaju braon novčanik sa zlatnim detaljem. Zemljani tonovi su sinonim za stabilnost, dok je zlato metal koji stvara zemlja, pa ta kombinacija donosi stalne prihode.

Harmonija

Nije svejedno da li su novčanice uredno složene ili su razbacane. Ukoliko je u novčaniku haos, to će blokirati energiju vaših finansija, pa nećete moći da računate na materijalne dobitke, pogotovo na one neplanirane. Stručnjaci kažu da je nered u novčaniku odraz vašeg nepoštovanja prema novcu. Zato je potrebno da vlada harmonija.

"Prtljag"

U novčaniku nemojte da nosite ni neplaćene ni plaćene račune, jer ćete tako uvijek privlačiti isključivo energiju plaćanja. Preporuka je da imate posebnu futrolu za vizit-kartice i razne druge papire.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )