FOTO: srpskainfo

Policijska uprava Bijeljina pozvala je još jednom građane da ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj 122 koji je besplatan.

Naime, još 24. juna 2022. godine u večernjim satima Policijskoj stanici Lopare prijavljeno je da se  Neđo Cvijetinović (78), udaljio od porodične kuće koja se nalazi u zaseoku Lukići, naselje Lopare selo, opština Lopare.
 
Po izjavi sina, Neđo je navedenog dana oko 9 časova otišao u selo Veselinovac na području Lopara u podnožju planine Majevica u berbu šumskih plodova i nije se vratio kući.
 
Neđo Cvijetinović visine je oko 170 centimetara, punije građe, oko 90 kilograma, sijede kose, tamno smeđih očiju,senilan. Na sebi je imao čizme –rudare, kačket  i košulju nepoznate boje.
 
– Pretraga terena za nestalim Neđom započeta je 25. juna gdje su pored pripadnika Policijske uprave Bijeljina, učestvovali i pripadnici i Vatrogasne jedinice Lopare i Ugljevik, Gorska služba spašavanja Bijeljina, Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske, Helihopterski servis Republike Srpske, Lovačko udruženje “Majevica” Lopare, Opštinska uprava Lopare kao i mještani koji su uzeli aktivno učešće u potrazi – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.
 
Za nestalim Neđom se i dalje intezivno traga.
 
Policijska uprava Bijeljina zahvaljuje se svima koji su za ova tri mjeseca svojim  učestvovanjem  u potrazi za Neđom Cvijetinovićem dali aktivan doprinos i poziva sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom licu iste prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj telefona,,122“.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )