FOTO: null

Gradski stadion u Bijeljini danas je dobio električnu energiju nakon pet dana koliko je trajao period od isključenja, zbog neizmirenih obaveza prema Elektro Bijeljini.

Period bez struje uticao je na to da se čak petorica igrača Radnika prehlade, tako da danas nisu bili u mogućnosti da prime injekciju protiv gripa.

Električna energija je uključena nakon što je Gradska uprava, koja i ima obavezu plaćanja ovih obaveza prema elektrodistribuciji, uplatila 25 000 KM.

Gostujući na NTV Arena predsjednik kluba Mladen Krstajić je naglasio da ovaj klub treba svima nama, i da su se ovi problemi sigurno mogli riješiti i bez isključenja. 

Krstajić je rekao da se planiraju mnogo veće stvari na gradskom stadionu koje bi mogle da oprdjele budućnost fudbala u Bijeljini.

Osvrnuo se i ne prethodni period gdje je u političkoj kampanji potrošeno sredstava od kojih bi Radnik mogao sigurno da konkuriše za titulu prvaka BiH.

Da podsjetimo, pored FK Radnik, električnu energiju na gradskom stadionu koriste i mnogi drugi sportski kolektivi, opštinski i područni fudbalski savez, te ova dugovanja nije napravio samo fudbalski klub, ali je on jedini ispaštao u ovoj ujdurmi koja se desila protekle sedmice.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )