FOTO: null

Iz Službe za odnose sa javnošću Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) su najavli tužbu protiv Slobodana Stanića, bivšeg ministra zdravlja RS koji je na današnjoj pres konferenciji tvrdio da se na Univerzitetskom Kliničkom centru Banjaluka koristi z

"Pomenuti materijal koristi se isključivo za svrhu čišćenja i u gipsaonama, a ne nikako za zbrinjavanje pacijentata", navodi se iz Službe za odnose sa javnošću Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Oni tvrde da Stanić svojim istupom uznemirava javnost i manipuliše u stranačke svrhe.

"Jasno je vidljivo da je doktor Stanić mogao iznijeti i otirač za čišćenje poda na televiziju i reći da se koristi kao sanitetski materijal. Očigledno je da je namjera dr Stanića skupljanje jeftinih političkih poena, omalovažavanje zdravstvenih profesionalaca i ustanova i potpuno neosnovano uznemiravanje javnosti", istakli su iz ove zdravstvene ustanove.

Priložili su dokumente iz kojih se, kako tvrde, može vidjeti da uprkos povremenim problemima uzrokovanih zakonskim procedurama nema zastoja u snabdijevanju zavojnim i sanitetskim materijalom bolnice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )