FOTO: InfoBijeljina.com

Jako smo zadovoljni što smo predstavili inovativan pristup partijskim skupštinama, nešto što do sada nije viđeno i nastavićemo to da radimo i dalje.

Rekao je ovo predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, nakon održane pete redovne, a prve onlajn video skupštine ove stranke.

Zahvaljujući velikom led ekranu na ovoj skupštini učestvovalo je više od 1.500 delegata i učesnika, a epidemiološke mjere su ipak bile ispoštovane. Nastavićemo ovako da radimo, ne samo zbog virusa korona koji je promijenio naše navike, nego i zbog toga što novo vrijeme zahtijeva moderan način komunikacije – rekao je on.

Stevandić je dodao da je izborna kampanja počela rano i sa sjednica NSRS koje više liče na rijaliti. Ujedinjena Srpska je sigurna u uspjeh svojih kandiata i sigurni smo da imamo politički pravac koji je primjer kako se treba raditi i organizovati politička partija – rekao je Stevandić.

On smatra da se, bez obzirna na podjele i to što posljednjih mjeseci imamo ružnu retoriku među političkim partijama u Srpskoj, u Federaciju BiH ništa nije promijenilo. Pojedini faktori i dalje teže da Spska bude manja i nesposobnija. Naša nesloga ne smije da se multiplikuje preko izbora i da se sutra izborni gubitnik obraća međunarodnoj zajednici i ostalima. Moramo da sarađujemo bez obzira na političke razlike – naglasio je lider US.

Dodaje da izbori nisu bitka za život i smrt nego za to ko će imati veću podršku građana, te da je ova stranka pozvana da baš na taj način pošalje poruku danas usvojenom deklaracijom. Radi se o Deklaraciji o neophodnom jedinstvu po pitanju vitalnih nacionalnih interesa u Republici Srpskoj. Povod su, kako kažu, sve veće podjele, izazovi i opasnosti koje donose političke svađe i nastojanje nepremostivih razlika među političkim partijama i njihovim liderima u Srpskoj.

Takođe, na skupštini je jednoglasno, elektronskim glasanjem, Siniša Vidović izabran za potpredsjednika Ujedinjene Srpske, a predstavnici svih izbornih jedinica u RS koji su se uključivali u skupštinu su rekli da “su sve opštine i gradovi u RS, od Trebinja do Novog Grada, spremni za veliku pobjedu i odličan rezultat Ujedinjene Srpske na predstojećim izborima”.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )