FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinska policija uhapsila je 19 lica koja se dovode u sumnju da su učestvovala u tuči u Dvorovima kod Bijeljina u kojoj je jedan mladić smrtno stradao, a drugi povrijeđen.

"U toku je kriminalistička obrada nad licima lišenim slobode i rad na dokumentovanju krivičnog djela “ubistvo“ i krivičnog djela „učestvovanja u tuči“, kao i preduzimanje istražnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja", rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Podsjećamo, tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je ranije u bijeljinskoj policiji.

Iz policije navode da se tuča dogodila petnaestak minuta poslije ponoći na parkingu hotela "Sveti Stefan".

Prema ranijim saznanjima do kojih je došao portal InfoBijeljina, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu

POVEZANE VIJESTI:

Kobna tuča navijača Zvezde i Partizana u Bijeljini: Mladić preminuo, drugi teško povrijeđen

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )