FOTO: Dražan Pozderović/Nezavisne

Zvornička policija uhapsila je Željka Č.(54) iz tog mjesta, osumnjičenog da je u nedjelju automobilom usmrtio bicklistu Lazara R. (37) pa pobjegao, potvrđeno je "Nezvisnim".

On je uhapšen danas u 00.10 zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.
 
"Napominjemo, Policijskoj stanici Kozluk je 21. novembra oko 8.15 časova, prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, u mjestu Roćević, u kojoj je smrtno stradao L.R.", navode iz policije.
 
Dodaju da su operativnim radom na terenu, došli do saznanja da je u saobraćajnoj nezgodi dan ranije oko 17.10 časova učestvovalo vozilo golf  3, kojim je upravljao Ž.Č., a nastradao biciklista L.R.
 
"O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu", navode iz policije.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )