FOTO: srpskainfo

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su juče, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice.

Prema saznanjima Nova.rs, riječ je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo.
 
– On je uhapšen juče, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – saopšteno je iz kantonalnog MUP.
 
Sa Rašidom je uhapšena i njegova djevojka koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.
 
Podsjetimo, Rašid Sakić je pjevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima crne hronike zbog sukova sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina, piše Nova.rs.
 
Mediji su ranije izvještavali o lošim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pjevačeve smrti. Posljednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasljedstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar.
 
Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeno podnijela prijavu zbog prijetećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim ijrečima, Rašid upućivao još odoktobra 2019. godine. Rašid je od tog trenutka prijetio ubistvom njoj i njenoj kćerki Đulkici Sakić, inače svojoj polusestri. Time su se otvorila mnogobrojna pitanja koja navode na kopanje biografije osuđenog ubice koji je zbog tog zločina ležao u zatvoru dvanaest godina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )