FOTO: null

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina, rasvjetli su krivično djelo razbojništvo koje je izvršeno na štetu benzinske pumpe u Dvorovima.

Naime, Policijskoj stanici Dvorovi, 20.06.2016. godine u 02,45 časova prijavljeno je, da je nad radnikom benzinske pumpe u Dvorovima izvršeno krivično djelo. Djelo je izvršeno od strane maskiranog muškog lica koje je pretilo upotrebom vatrenog oružja. Po izjavi oštećenih lica, otuđen je novac u iznosu od oko 600,00 KM. 

Operativnim radom na terenu u izuzetno kratkom vremenskom periodu policijski službenici došli su do izvršioca krivičnog djela. Slobode je lišen devetnaestogodišnjak Ž.G. iz Dvorova.

Prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici pronašli su i privremeno oduzeli od lica  Ž.G. predmete koji se najvjerovatnije dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.  

U toku je kriminalistička obrada nad licem Ž.G. Nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo razbojništvo lice Ž.G. biće predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )