FOTO: glassrpske

Policija u Zvorniku uhapsila je G.M. zbog sumnje da je pomogao razbojniku V.T. koji je 9. avgusta ukrao dva automobila i zakucao se u aparat za točenje plina.

Policijska uprava Zvornik saopštila je da je u „golfu 6” primjećen odbjegli razbojnik, a da je nakon zaustavljanja ovog auta, utvrđeno da je vozač G.M.
 
– O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina- saopšteno je iz PU Zvornik.
 
Policija traga za V. T. iz Kozluka zbog sumnje da je prvo, na benzinskoj pumpi „Nešković“ u mjestu Šepak ukrao automobil „audi“, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi. U momentima krađe, u „audiju“ je bila jedna žena, dok je vozač bio napolju i sipao gorivo.
 
Vidjevši šta se dešava, vlasnik „audija“, je kako se vidi na snimku nadzorne kamere, pritrčao i uhvatio volan, u namjeri da lopova spriječi, ali u tome nije uspio.  Lopov je počeo da vozi, a vlasnik vozila usljed toga je povrijeđen.
 
Naišao je slučajni prolaznik u „pasatu“, u koji sjeo vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.
 
Lopov je pješke došao i do susjedne pumpe, te ukrao „pasat“ kojim su se ovi dovezli.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )