FOTO: null

Muškarac čiji su inicijali Š.B. uhapšen je nakon što su pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina došli do saznanja da je u Kozluku iz jednog privatnog podruma ukrao motornu testeru vrijednu oko 500 KM, saopšteno je iz Centra.

Oštećeno lice prijavilo je juče Policijskoj stanici Kozluk krađu iz njegovog otključanog podruma u noći između 8. i 9. marta. Okružnom tužilaštvu slijedi izvještaj protiv Š.B. o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo krađa. 

Iz CJB Bijeljina saopšteno je da je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu dostavljen izvještaj protiv M.Z, osumnjičenog da je 26. februara izvršio tešku krađu na štetu pravnog lica u Bijeljini. 

I policijski službenici u Bratuncu proslijediće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv N.H. koju je 6. marta radnik jednog marketa u ovoj opštini zatekao u krađi namirnica. 

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su dva krivična djela, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda /dvije sa posljedicom po lice, a tri sa manjom materijalnom štetom/. Javni red i mir narušen je jednom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )