FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL

GOSPIĆ - Hrvatska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine (41) koji je pod uticajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita vozio neregistrovan automobil.

Gospićki policajci su juče u Perušiću zaustavljali automobil gospićke registracijske oznake koji se oglušio na znakove policije i nastavio kretanje te su ga zaustavili u mjestu Krš, u Opštini Perušić.
 
Imao je 1.52 promila alkohola u krvi.
 
Takođe se sumnjiči da je počinio krivično djelo falsifikovanja isprave jer je na neregistrovani automobil stavio nepripadajuće registarske tablice koje je koristio na navedenom automobilu za učestvovanje u saobraćaju, zbog čega će protiv njega biti podnesena krivična prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, javljaju iz policije.
 
Vozač je uhapšen te je uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud, gdje je proglašen krivim i određeno mu je zadržavanje u trajanju od osam dana te je predan u zatvor u Gospiću.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )