FOTO: null

Interventna patrola Policijske stanice Centar je, s ciljem lociranja i lišenja slobode lica A.A., rođenog 1990. godine, iz Zenice, vršila obilazak i opservaciju naselja i terena, u skladu sa raspoloživim informacijama i operativnim saznanjima, prenosi nov

Naznačene aktivnosti su poduzimane budući da je u proteklom periodu Policijska uprava I, po naredbi Kaznenopopravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica, raspisala centralnu potragu za licem A.A., zbog bjekstva iz ove zatvorske ustanove.

Prilikom poduzimanja naznačenih aktivnosti izvršen je obilazak i provjera na adresama u ulici Vrandučka,  gdje je i pronađeno traženo lice u kući vlasništvo K.E.

Lice je tom prilikom lišeno slobode, a kod istog je izvršenim pregledom pronađen plinski pištolj sa okvirom i dva metka. Nakon sprovedene procedure u službenim prostorijama Policijske uprave I, lice je predato u nadležnost službenicima Kaznenopopravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica.    

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )