FOTO: InfoBijeljina.com

Pješaci u Bijeljini opet na mukama. U Ulici Neznanih junaka, tačno preko puta Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” nije obilježen pješački prelaz.

Iako je postavljena svjetlosna signalizacija i znak da postoji prelaz za pješake, prvenstveno đake, obilježja na putu nema.

“Semafor će poboljšati bezbjednost djece u saobraćaju, jer je pješački prelaz na ovom mjestu pored škole vrlo frekventan”, rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prije dvije godine kada je postavljen semafor.

Roditelji ogorčeni. Pitaju gdje je taj pješački prelaz.

“Moje dijete je osnovac, treći razred, i prinuđen sam da ga svaki dan pratim u školu jer se plašim. Prvo, jer djeca moraju da 'pozovu' semafor, drugo, ni vozači ne poštuju taj semafor, a treće, nema nigdje naznačen pješački prelaz, čak je i znak za prelaz bukvalno sakriven u krošnju drveta”, rekao je za portal InfoBijeljina jedan od roditelja.

Važno je napomenuti da je ova ulica bila jedna od onih koje su, u okviru projekta rekonstrukcije kanalizacione mreže, uređena još prije pola godine, ali su izostali neki od radova na pomenutoj lokaciji.

Pitanje je da li nadležne službe i Odjeljenje za stambeno-komunalnu poslove znaju šta je u opisu njihovog posla, da li štede, ovaj put na djeci njihovoj bezbjednosti, ili su jednostavno zaboravili da docrtaju ”zebre” na putu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )