FOTO: null

Organizacija “Centar mladih Ugljevik“ priredila je iznenađenje, malu nagradnu igru za sve zaljubljene, povodom 14. februara - Dana zaljubljenih.

Na četiri lokacije u Ugljeviku označena  su  "Mjesta za ljubljenje". Zadatak zaljubljenih  je bio da otkriju te “tajanstvene” lokacije, fotogafišu se sami ili sa simpatijom, a zatim fotografiju pošalju na fejsbuk stranicu “Centra mladih Ugljevik.” Za autore fotografije sa najvećim brojem lajkova “Centar mladih Ugljevik” priredio je poklon iznenađenje. 

Takmičenje u pronalaženju “Mjesta za ljubljenje” organizovano je u toku jučerašnjeg dana, a zbog pritužbi mladih da nisu imali dovoljno vremena da pronađu označene lokacije kao i partnere raspoložene za fotografisanje potraga za “Mjestom za ljubljenje” nastavljena je i danas sve do večernjih časova. 

U albumu “Dan zaljubljenih”, na fejsbuk stranici “Centar mladih Ugljevik”, našlo se mnoštvo kreativnih “ljubavnih” fotografija, tako da  je žiri za odabir najljepše imao zaista težak zadatak. Fotografija koja je prikupila najveći  broj lajkova i osvojila poklon iznenađenje je fotografija autorke Marije Petrović, a nagrada je foto sesija od JT Art.

“Dok sam šetala svog ljubimca ugledala sam natpis i sasvim slučajno došla na ideju da napravim fotografiju na tom mjestu. Zatim sam odlučila sa pošaljem fotografiju Centru mladih, kako bih podržala njihovu ideju za Dan zaljubljenih.U principu podržavam akcije Centra mladih Ugljevik jer imaju originalne ideje i kreativni su u svom radu, kaže za portal InfoBijeljina Marija Petrović dobitnica nagrade.

Da li će ova nagradna pored cilja da mlade Ugljevičane podstakne na ljubav i kreativnost podstaći da zaustave opadajući natalitet ostaje da se vidi do sljedećeg Dana zaljubljenih.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )