FOTO: null

Danas je Ugljevik posjetio direktor JP „Putevi RS“, Duško Gojić i tom prilikom obišao radove koje finansira Vlada Republike Srpske, a koji se izvode u okviru projekta zaštite od poplava na magistralnom putu Ugljevik – Stari Ugljevik.

Gojić se prilikom posjete Ugljeviku sastao se članovima Kriznog štaba za vanredne situacije izjavivši  da je zadovoljan izvođenjem radova na projektu koji finansira JP „Putevi RS“ uz podršku Vlade RS. 

Gojić  je naglasio da su u planu i drugi projekti u opštini Ugljevik, kao što je odbojna ograda na magistralnom putu, priključci na magistralni put  i pješački prelaz tzv. pasarela. 

„Ovi projekti će biti realizovani u građevinskoj sezoni 2016 god. Jedino što može spriječiti relizaciju ovih projekata jesu eventualne vremenske  nepogode. Sve ostalo je izvjesno, imamo projektnu dokumentaciju i novčana sredstva obezbijeđena za realizaciju ovih projekata,“ rekao je Gojić. 

Predsjednik OO DNS-a Ugljevik  Dragiša  Vidaković izrazio je posebnu zahvalnost narodnom poslaniku Milanu Dakiću koji je svojim angažovanjem i dogovorom sa nadežnim ministarstvima i  institucijama ubrzao proces realizacije ovog, za Ugljevik, važnog projekta.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )