FOTO: null

Odbornici Skupštine opštine /SO/ Ugljevik usvojili su na današnjoj sjednici Nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu od 12.470.000 KM.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da će budžet za 2017. godinu omogućiti da budu održani pozitivni trendovi i ulaganja u razvoj ove opštine. 

"U narednoj godini, 2,5 miliona KM predviđeno je za kapitalna ulaganja, a izdvojićemo i znatan dio sredstava za otvaranje novih radnih mjesta u privredi. Izdvajaćemo i za potrebe socijalnih kategorija društva, vodeći računa o porodicama sa više djece", dodao je Perić. 

Odbornici su danas usvojili i rebalans budžeta za ovu godinu, Izvještaj o izvršenju budžeta za šest mjeseci 2016. godine, Informaciju o izvršenju budžeta za devet mjeseci ove godine, te izvještaje za šest mjeseci o radu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština. 

Odbornici su prihvatili Odluku o stipendiranju redovnih studenata za školsku 2016/2017. godinu, Program jesenje sjetve na području opštine Ugljevik, te Informaciju o stanju javnih puteva opštine Ugljevik, Informaciju o izvršenju plana održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva na području Ugljevika i Informaciju o stanju sporta na području opštine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )