FOTO: null

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je danas prijem za ekipu Ženskog košarkaškog kluba “Rudar sport”, osvajača KUP-a Republike Srpske.

Perić je uz čestitke košarkašicama koje su pokazale najbolje lice Ugljevika dodijelio 1.900 KM iz budžeta opštine. 

“Ovo je jedan od pokazatelja da je Ugljevik grad sporta, a posebno raduje što ovaj uspjeh dolazi iz male sredine koja je kao što možete vidjeti dobro organizovana", rekao je Perić.

Trener košarkaškog kluba Milan Ilić podsjetio je da je prvi put u istoriji kluba i ugljevičke košarke osvojena titula KUP-a Republike Srpske, 17. januara ove godine.

“Osvajanje KUP-a je veliki uspjeh za klub, ali i uspjeh cijelokupne opštine. Finalnu utakmicu protiv ekipe iz Banjaluke dobili smo sa velikom razlikom", istakao je Ilić. 

Predsjednik ŽKK “Rudar sport” Jugoslav Cvetković ističe da je ovo prvi put da pobjednik KUP-a bude ekipa koja nije iz Banjaluke i to je posebno veliki uspjeh za klub koji ima dugogodišnju tradiciju, a od 2009. godine je stalni član Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )