FOTO: null

Potpisivanjem sporazuma o ujedinjenju, kompletan Opštinski odbor Srpske radikalne stranke, Ugljevik, uključujući, odbornike i funkcionere, prešao je u Partiju demokratskog progresa.

Sporazum je potpisan u prostorijama PDP-a u Ugljeviku.

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Mladen Ivanić, potpisao je zajedno sa predstavnicima Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke, Ugljevik sporazum o ujedinjenju ove dvije partije na području opštine Ugljevik.

Ivanić je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što su PDP-u pristupili novi članovi, što je svakako doprinjelo ojačanju ove stranke.

Takođe, dosadašnji predstavnici Opštinskog odbora, Srpske radikalne stranke, Ugljevik, ne kriju zadovoljstvo zbog pristupanja Partiji demokratskog progresa, te ističu da je za opštinu Ugljevik ovo radikalna promjena.

Potpisivanjem sporazuma o ujedinjenju, dosadašnji članovi Opštinskog odbora SRS-a Ugljevik, i Opštinskog odbora PDP-a, usaglasili su se da predsjednik novog, zajedničkog Odbora PDP-a bude Dragomir Sekulić Bato, a da se potpredsjednik bira iz reda dosadašnjih članova PDP-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )