FOTO: null

Večeras je u organizaciji OKK “Rudar 2015” iz Ugljevika i KK “Crvena Zvezda” iz Beograda u prostorijama Centra za kulturu u Ugljeviku održana promocija košarkaškog kampa KK “Crvena Zvezda Beograd Zlatibor 2016.”

Ova aktivnost je nastavak saradnje između ova dva kluba, a djeca iz Ugljevika imati će priliku da rade sa vrhunskim trenerima “Crvene Zvezde” po najsavremenijem planu i programu na Zvezdinom kampu na Zlatiboru u periodu od 10. do 17. jula .

“ Sudeći po posjećenosti večerašnje promocije odziv na kamp će biti izuzetan, nastavljamo saradnju sa “Zvezdom” koja je  iz godine u godinu sve jača i konkretnija. Počeli smo sa “Školom košarke” u Loparama, Teočaku, Trnovi a uskoro i u Zbrđu”, kaže za InfoBijeljina Milorad Jovičić predsjednik OKK “Rudar” iz Ugljevika.

Sve pojedinosti oko kampa prezentovao je trener Ivan Pavlović, dugogodišnji šef škole košarke u selekcijama “ Crvene Zvezde”.

OKK “Rudar” poziva sve zainteresovane, pa čak i one koji nisu članovi kluba da se jave u upravu kluba kako bi  dobili sve  neophodne informacije. Klub će svojim članovima i svima zainteresovanima obezbjediti prevoz na kamp.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )