FOTO: null

Članovi Moto- kluba “Bijeljina”, već drugi put zaredom na Pravoslavnu Novu godinu, najmlađe Ugljevičane iz socijalno – ugroženih porodica obradovali su paketićima.

Bijeljinski Moto –klub “Bijeljina u saradnji sa Centrom za socijalni rad iz Ugljevika uručio je juče novogodišnje paketiće za 30 mališana iz socijalno- ugroženih porodica.

Od predsjednika Moto-kluba “Bijeljina” Petra Simića saznali smo da je ovo tradicionalna akcija koja se organizuje povodom pravoslavne Nove godine, kako bi socijalno ugroženoj djeci uljepšali  praznik. Pored Ugljevika ovaj moto- klub podijelio je paketiće i socijalno – ugroženim mališanima u bijeljinskoj bolnici.

“Želim da se zahvalim prijateljima iz moto kluba koji ni ove godine nisu zaboravili najmladje Ugljevičane u ovim prazničnim danima“, izjavila je Dušica Stevanović direktor ugljevičkog Centra za socijalni rad, uz konstataciju da je iz godine u godinu sve veći broj udruženja i klubova koji su spremni da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Predsjednik SO Ugljevik Đoko Simić, u ime Opštine  Ugljevik, pohvalio je aktivnost  Moto-kluba “Bijeljina”, navodeći da je u budžetu opštine za ovu godinu izdvojeno više novčanih sredstava za ovu kategoriju stanovništva.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )