FOTO: null

U Ugljeviku je održano takmičenje školica sporta iz ove opštine, distrikta Brčko i federalne opštine Tuzla, na kojem je učestvovalo 250 takmičara predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Takmičile su se ekipe "Sportisimo" iz Brčkog, "Delfin" iz Tuzle i domaćini Školica sporta "Mali šampioni" iz Ugljevika, koja je organizator takmičenja. 

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić svečano je otvorio takmičenje za koje je izrazio uvjerenje da će postati tradicionalno i da će okupljati još više učesnika. 

"Opština Ugljevik stimuliše sport. Posebno nam je drago što imamo ovako dobru školicu sporta i trenera Mladena Stevanovića", rekao je Perić i gostima poželio da ponesu lijepe uspomene iz Ugljevika. 

Trener u Školici sporta "Mali šampioni" iz Ugljevika Mladen Stevanović objasnio je da u prvom planu nije rezultat već druženje i da kroz igru nauče i druge vještine. 

"Prošle godine učestvovalo je 150 takmičara, a ove 250. Nadamo se da ćemo sljedeće godine imati još više učesnika", rekao je Stevanović novinarima. 

Generalni pokrovitelj Drugog takmičenja školica sporta je opština Ugljevik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )