FOTO: null

U organizaciji Školice sporta “Ugljevik”, danas je na sportskom poligonu u Ugljeviku, pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik, održano takmičenje Školica sporta iz Ugljevika,Tuzle i Brčkog.

Ugljevičani su ugostili  Školu sporta “Sportissimo” iz Brčkog i Školicu sporta “Delfin” iz Tuzle. Takmičilo se ukupno 150 mališana uzrasta od 5 -10 godina. Djeca su bila razvrstana  u 6 grupa u okviru svake školice, a takmičenje je sprovedeno kroz tri poligona sa različitim zadacima. od kojih je treći - nadvlačenje konopca, izazvao najviše uzbuđenja, kako među  samim takmičarima, tako i među prisutnom publikom koja je zdušno navijala za svoje favorite.

Prva na takmičenju  bila je ekipa iz Brčkog, drugoplasirani su bili mališani iz Tuzle, dok su se domaćini iz Ugljevika našli na trećoj poziciji.

Ipak, rezultat na ovom takmičenju je bio najmanje bitan, u prvi plan je stavljena aktivnost gdje se kroz sport i igru organizovalo druženje mališana koje je na kraju   začinjeno predstavom “Maša i medvjed”.

“Drugari su bili predivni, nasmijani, poslušni i odlično su se snašli u svim zadatim situacijama. Osvojene su prve medalje i diplome, i uvjereni smo da će ih u budućnosti biti još mnogo! Treneri su uživali u njihovom društvu i ponosni su na sve koji su učestvovali na ovoj manifestaciji, nastavićemo da organizujemo ovakva druženja i u narednom periodu”, kaže za InfoBijeljina trener Mladen Stevanović, jedan od glavnih inicijatora  takmičenja. 

Školica sporta “Ugljevik” osnovana je početkom 2012. godine. Do sada je kroz  školu prošlo preko 350 mališana, trenutno je pohađa  njih 60, a glavni ciljevi ove školice su: pravilan rast i razvoj, učenje osnovama različitih sportova, te usvajanje zdravih životnih navika.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )