FOTO: InfoBijeljina.com

U Ugljeviku je večeras održana sedma predstava "Novogodišnja čarolija" na kojoj su sva djeca koja imaju do 10 godina sa područja ove opštine dobila paketiće koje je finansirala opština.

Mladen Stevanović, trener u Školici sporta "Mali šampioni" koja je organizator predstave, rekao je da su učestvovali učenici iz Osnovne škole "Aleksa Šantić" i mališani iz Dječijeg vrtića "Duško Radović".

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić poželio je srećne novogodišnje praznike djeci uz želju da ih služi dobro zdravlje i da imaju bezbrižno djetinjstvo u srećnim igrama.

"Veoma važno je da se djeci posvećuje pažnja tokom cijele godine, a opština Ugljevik to čini kroz brojne projekte - organizujući besplatnu školu sporta, glume, plivanja, ali i kroz brojne manifestacije", rekao je Perić.

Perić je podsjetio da je opština Ugljevik, s ciljem podsticanja mjera nataliteta, cijenu cjelodnevnog boravka za djecu u vrtiću smanjila sa 130 KM na 95 KM i najavio da će i u narednom periodu pažnja rukovodstva ove opštine biti usmjerena na najmlađe stanovnike.

Specijalni gost predstave bio je književnik Pero Zubac, koji je izrazio zadovoljstvo jer je večeras u Ugljeviku i Republici Srpskoj.

"Sretan je svaki grad i svako mjesto koje čuva svoju djecu, koja su naše najveće blago", naglasio je Zubac.

Predstava je održana u ugljevičkoj Sportskoj sali.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )