FOTO: null

Član Karate kluba ,,Rudar,, iz Ugljevika Boban Petrović izabran je večeras za sportistu godine ove podmajevičke opštine za 2014. godinu.

Najuspješniji sporski kolektiv je Tekvondo klub "Volf", a najbolji trener Ilija Simić iz Kluba malog fudbala Ugljevik. 

Za najuspješnije sportske radnike proglašeni su Duško Lukić iz Društva sportskih ribolovaca "Klen" i Milorad Jovičić trener košarkaša "Rudara" iz Ugljevika. 

Titula najuspješnijih u mlađim kategorijama pripala je Jeleni Stanković iz DŽudo kluba "Rudar" i Željku Gavriću članu Fudbalskog kluba "Mladost" iz Bogutovog Sela. 

Posebna priznanja za postignute rezultate u fudbalu dobili su Ugljevičani Mihailo Ristić, koji je član Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" i Danijel Milićević, član belgijskog Fudbalskog kluba "Gent". 

Novčane nagrade i priznanja najboljim sportistima uručili su predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Đojo Spasojević. 

Simić je podsjetio je da opština svake godine nagrađuje najuspješnije sportiste. 

"Opština Ugljevik iz redovnih budžetskih sredstava pomaže razvoj sporta, a to će činiti i u narednom periodu", rekao je Simić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )