FOTO: null

UGLJEVIK - Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić organizovali su danas, povodom završetka školske godine, prijem za najbolje srednjoškolce ove podmajevičke opštine.

Nagrađeni su vukovci, učenici koji su postigli najbolje rezultate na republičkim i regionalnim takmičenjima, kao i đaci generacije četvrtog i trećeg stepena obrazovanja. 

Učenik generacije četvrtog stepena je Sanja Đukanović, a trećeg stepena Lazar Bratić. 

Radoslav Radovanović osvojio je prvo mjesto na regionalnom takmičenju iz oblasti obrade metala, dok je sportska ekipa osvojila prvo mjesto na regionalnom takmičenju, a bili su drugoplasirani na republičkom takmičenju. 

Perić je istakao da je ove godine za najbolje učenike iz tri osnovne škole i Srednjoškolskog centra ukupno izdvojeno iz budžeta 8.000 KM. 

"Svake godine dodijelimo nagrade osnovcima i srednjoškolcima jer naša potreba i želja jeste da ističemo one koji su marljivo i vrijedno radili i postigli najbolje rezultate, a na ovaj način stimulišemo rad", rekao je Perić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )