FOTO: null

Na održanom sastanku između predstavnika OSRS-a, načelnika opštine Ugljevik i predstavnika Centra mladih Ugljevik utvrđeno je da opština Ugljevik ispunjava sve uslove za organizovanje “Susreta mladih Republike Srpske”u avgustu mjesecu ove godine.

Centar mladih Ugljevik juče je održao sastanak sa  predsjednikom Omladinskog savjeta Republike Srpske Milošem Blagojevićem  i članom  Upravnog odbora OSRS-a Danijelom Topić, na kojem je bilo govora o budućoj saradnji između organizacije Centra mladih Ugljevik i OSRS-a.

Jedna od glavnih tema sastanka bila je projekat “Susreti mladih Republike Srpske” koja je najveća omladinska manifestacija u Republici Srpskoj. Na inicijativu Centra mladih opština Ugljevik predložena je  za domaćina ovogodišnjih susreta.

Tim povodom održan je sastanak između predstavnika OSRS-a, načelnika opštine Ugljevik i predstavnika Centra mladih Ugljevik. Učesnici sastanka su se složili da opština Ugljevik ispunjava sve uslove za dobrog domaćina mladima iz Republike Srpske u avgustu mjesecu ove godine.

Na sastanku je bilo govora i o izradi Omladinske politike i važnosti ovog dokumenta za razvoj ugljevičke opštine i mladih u njoj. Danijela Topić koordinator za izradu omladinske politike Republike Srpske, ponudila je opštini da imenuje koordinatora za izradu lokalne omladinske politike koji će proći obuku za izradu lokalne omladinske politike. Načelnik opštine Ugljevik  imenovao je predsjednika Centra mladih Ugljevik, Branka Petrovića za koordinatora za izradu lokalne omladinske politike opštine Ugljevik 2016-2020.

Na održanom sastanaku Omladinske organizacije Republike Srpske i Centra mladih Ugljevik dogovorena je saradnja između ove dvije organizacije, a prvi zajednički projekat biće trening modul za pisanje projekata koji je planiram da bude realizovan sredinom narednog mjeseca.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )