FOTO: InfoBijeljina

Policija u Ugljeviku pronašla je devet migranata u "mercedesu" čiji se vozač oglušio o njihovu naredbu o zaustavljanju, udario u parkirani "volvo" i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Slučaj se dogodio u petak, 8. oktobra, prilikom obavljanja redovnih zadatka u Ugljeviku, a na oba vozila nastupila je materijalna šteta, saopšteno je danas iz bijeljinske Policijske uprave.
 
U "mercedesu" je pronađeno devet migranata - osam muškaraca i jedno dijete, a pretežno je riječ o državljanima Pakistana.
 
Operativnim radom na terenu i provjerama kroz raspoložive evidencije utvrđeno je da navedeno vozilo pripada licu iz Zvornika čiji su inicijali S.T, koje je pronađeno i ispitano u svojstvu osumnjičenog.
 
O svemu je obaviješten postupajući tužilac Tužilaštva BiH, koji je naredio da događaj bude dokumentovan kao krivično djelo krijumčarenje, te da nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog bude dostavljen izvještaj.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )