FOTO: null

Na Državnom prvenstvu Srbije u tekvondou, održanom 23. i 24. aprila u “Hali sportova” na Novom Beogradu, predstavnik ugljevičkog tekvondo kluba “Wolf” Vanja Mićić u konkurenciji juniora - 78 osvojio je zlatnu medalju i titulu državnog šampiona.

Vanja je, osim u pomenutoj kategoriji, nastupao i u kategoriji Seniora porazivši akutelnog prvaka Srbije, zauzevši pri tom treće mjesto u konačnom plasmanu. Vanja je u svojoj konkurenciji bio jedan od najmlađih takmičara, sa  nepunih  17 godina,  što njegov uspjeh svakako čini još većim i priznatijim. Ovaj mladi tekvondoista, pred kojim je zasigurno sjajna sportska karijera, sutra putuje u Grčku na WTF „Presedent Kup G – 2 „ koji se održava u Atini od 25 – 30. aprila.

„U maju mjesecu putujemo na tekvondo takmičenje G – 1 “Moldova open“ u Moldaviju, dok u junu mjesecu imamo nastup na „ Austrija openu“ u austrijskom gradu Insbruku“, kaže Zoran Mićić trener ugljevičkog tekvondo kluba „Wolf“. 

Pored uspjeha i priznanja  koje im donosi njihov najbolji sportista Vanja Mićić ovaj klub se može pohvaliti i uspjesima ostalih svojih takmičara. Na nedavno održanoj „Maloj olimpijadi 2017“ u Derventi  zapažene rezultate ostvarili su tekvondoisti Tatjana Topalić, osvojivš i bronzu u kategoriji pionir – 44 , dok je Saša Mićić u kadetskoj konkurenciji – 41 osvojio srebrnu medalju.

Tekvondo klub „Wolf“ trenutno se nalazi u fazi priprema za Državno prvenstvo BiH koje će se održati 14.06.2017. u Bugojnu.  

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )