FOTO: null

Ugljevički taekwondoista Vanja Mićić juče je na Croatia open G1 turniru, održanom u Hrvatskoj, u sastavu reprezentacije Srbije osvojio zlatnu medalju .

Na Croatia open G1 turniru, na kome je učestvovalo 1.100 takmičara iz cjelog svijeta, najzapaženiji razultat u kategoriji Junior - 78 ostvario je Vanja Mićić, član ugljevičkog taekwondo kluba “Wolf”. 

Mićić je do zlata došao  savladavši protivnike sledećim redoslijedom: CRO 22:16, GER 7:1, CRO 1:0 i KSA  (Saudijska Arabija) 26:13.

“Vanja je ovim takmičenjem uspješno završio sezonu u kategoriji juniora, a u narednom periodu teku pripreme za predstojeća takmičenja u seniorkoj konkurenciji. Ovo je Vanjina šesta medalja sa G klase, koja je ujedno i bodovna na svjetskoj rang listi. Takmičari kluba “Wolf” trenutno vrše pripreme za polaganje za viša ucenička i majstorska zvanja, koje organizuje Taekwondo Asocijacija Republike Srpske”, kaže Zoran Mićić trener ugljevičkog takwondo kluba “Wolf”. 

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )