FOTO: null

U Sokocu je održano Prvenstvo Republike Srpske za pionire u streljaštvu, na kojem su pionirke SK ”Rudar-S” iz Ugljevika osvojile prvo mjesto, dok su pioniri bili drugi.

Mladi ugljevički strijelci pokazali su se izuzetno uspješnim na ovom takmičenju na kojem je učestvovalo šest ekipa iz Trebinja, Gacka, Bileće, Sokoca, Teslića, Bijeljine i Ugljevika. 

Na Prvenstvu pravo učešća imali su strijelci 2001. i mlađi.

Ekipno, pionirke su zauzele prvo mjesto sa 486 krugova, dok su pioniri zauzeli drugo mjesto. Pojedinačno pionirke Rudar-S zauzele su drugo, treće i četvrto mjesto, dok su dječaci bili na drugoj i šestoj poziciji.

Takmičari Streljačkog kluba "Rudar -S" i ove sezone postižu veoma dobre rezultate, što pokazuju brojni pehari i medalje koje krase vitrine kluba.

“Od značajnijih rezultata u ovoj godini izdvojio bih drugo mjesto u Kupu RS, drugo mjesto u Ligi pionira te današnji rezultat”, kaže sekretar i trener kluba "Rudar -S" Branislav Gajić.

Strijelci SK ”Rudar-S” iz Ugljevika uzeli su učešće u borbi za medalje u  ligi kadeta Premijer lige BiH, gdje se  ,takođe,  s obzirom na dobru pripremljenost  očekuju sjajni rezultati.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )