FOTO: null

U saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle, kompanija Carlsberg BH sa svojim brendom Pan, organizovala je najveći BiH turnir u uličnoj košarci „Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir“, koji se održan 8. i 9. avgusta na terenu TTC Tele

Ekipa Gladijatori Ugljevik, u sastavu Igor Todorović, Strahinja Mladenović, Nikola Vujović i Ratko Petrić, zasluženo je ponijela  titulu pobjednika turnira PAN 3 na 3. Drugoplasirana ekipa je Autopraonica Kristal . Pobjednik takmičenja u šutanju za tri poena je Zlatko Golijanin, a najboljim u zakucavanju proglašen je Nedžad Muratović. MVP PAN 3 na 3 turnira je Luka Jovanović.

Igralo se na jedan koš po sistemu 3 na 3, a pobjednike je čekala novčana nagrada u vrijednosti od 2000 KM. Osim turnirskog dijela, bilo je održano takmičenje u šutiranju trojki, takmičenje u zakucavanju, te brojne druge interesantne igre, a za gledaoce turnira i navijače, Pan je pripremio nagrade iznenađenja i odličnu zabavu uz FM Jam Crew i specijalnog gosta Frenkija. 

Turnir je organizovan zahvaljujući partnerstvu između kompanije CarlsbergBH i košarkaškog kluba Sloboda sa ciljem dalje promocije i popularizacije košarke, kako na nivou Tuzle, tako i šire.

„Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir“ je samo jedan u nizu projekata koje Pan organizuje u cilju promocije košarke i podrške Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda

Piše : Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )