FOTO: null

Na jučerašnjoj biciklističkoj trci Premijer lige BiH održanoj u Banja Luci ugljevički biciklista Dragoslav Brko Radovanović zauzeo je drugu poziciju u Masters B kategoriji.

Trka je vožena po glavnoj ulici grada Banjaluke, a učešće u trci uzeli su kako brojni klubovi iz BiH, tako i iz susjednih republika kao sto su Srbija i Hrvatska i Makedonija. U trci u kojoj je učestvovalo oko 40 vozača sakupljali su se bodovi za međunarodnu biciklističku trku Dunavski kup, koja se inače vozi po gradovima Srbije, a u zadnjih nekoliko godina ta se trka prenijela i vozi i po gradovima BiH i Hvatske .

Pored toga što je u trci Premijer lige zauzeo sjajno 2. mjesto, Radovanović je u kvaifikacijama za Dunavski kup zauzeo visoku 4. poziciju u veoma jakoj konkurenciji.

“Lijepo vrijeme i dobra organizacija doprinijeli su da trka bude kvalitetna i jaka uz podršku mnogobrojne banjalučke publike. Zadovoljan sam svojim rezultatom. Ostaje mi da se pripremam za naredne trke koje će se voziti u maju, a to su trka u Žepču, pa potom trka u Tuzli”, kaže ugljevički biciklista Dragoslav Brko Radovanović.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )