FOTO: InfoBijeljina

Ugljevičko Komunalno preduzeće "Kompred" proslavilo je danas krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice-Malu Gospojinu.

U prisustvu radnika ovog preduzeća izvršen je obred rezanja slavskog kolača u hotelu "Atlas".

Protojerej Aleksandar Tešić poželio je srećan i Bogom blagosloven današnji praznik radnicima "Kompreda" i svima koji proslavljaju Rođenje Presvete Bogorodice.

"Da Bog molitvama čuva i štiti radnike i podari im uspjeh u radu, napredak i svako dobro", poželio je Tešić.

Direktor "Kompreda" Milan Lazić zahvalio je radnicima na predanom radu i svemu što čine u ovom preduzeću i za građane Ugljevika.

"Uspješno se bavimo proizvodnjom i distribucijom pitke vode i odvozom čvrstog otpada", rekao je Lazić.

On je dodao da "Kompredove" usluge koristi 4.200 domaćinstava sa područja opštine Ugljevik.

"Proteklo ljeto je bilo izuzetno toplo i sušno pa smo imali određenih problema ali su prije svega odgovornim radom naši radnici učinili sve da posljedice suša budu što manje", rekao je Lazić.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić čestitao je krsnu slavu kolektivu "Kompreda" uz želju da nastave tako složno i vrijedno da rade za dobrobit građana.

Perić je podsjetio da je opština Ugljevik u proteklom periodu izgradila 17 vodovoda i najavio dalju izgradnju i rekonstrukciju vodovodne mreže u ovoj podmajevičkoj opštini.

"Ove godine zbog toplog i sušnog perioda imali smo određene probleme u vodosnabdijevanju. Opština Ugljevik je shodno tome angažovala stručnjake iz ove oblasti kako se ne bi dešavali problemi sa vodosnadbijevanjem u budućnosti", rekao je Perić.

On je pojasnio da će stručna lica procijeniti mjesta gdje će se raditi istražne bušotine koje će nakon toga izrazio je Perić uvjerenje postati eksplatacione.

"Ovdje u Ugljeviku imamo projekat i sigurno je da ćemo ići na povećanje količine vode", najavio je Perić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )