FOTO: null

Mladi košarkaši iz ugljevičkog OKK “ Rudar” učesnici su kampa Košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom, koji traje od 14. juna do 5. jula na Zlatiboru.

Šesnaest mladih košarkaša iz Ugljevika i Lopara članova OKK “Rudar”, uzrasta od 10 – 17 godina, imaće priliku da trenira pod nadzorom iskusnih trenera KK “Crvena Zvezda” po specijalnom programu obuke.

“Već  četiri godine traje saradnja između OKK “Rudar” iz Ugljevika i KK “Crvena zvezda” koja podrazumjeva obuku mladih košarkaša kroz organizovane kampove u kojima, pod budnim okom trenera mlađih selekcija, oni najtalentovaniji imaju priliku da izbore svoje mjesto u timu i zaigraju u crveno-bijelom dresu”, kaže za Info Bijeljina Milorad Jovičić, predsjednik OKK “Rudar” iz Ugljevika.

Kamp se održava u idealnim klimatskim uslovima na 1.000 metara nadmorske visine u tri smjene od po sedam dana, a za sve učesnike pripremljen je veoma zanimljiv program uz brojna iznenađenja.

Učesnici imaju dva treninga dnevno, a među aktivnostima su planirana i svakodnevna takmičenja u košarkaškim vještinama, kao i zabavno-edukativni sadržaji, a o polaznicima kampa brine tim iskusnih stručnjaka i provjerenih pedagoga.

Odlazak ugljevičkih košarkaša na Zlatibor pomogli  su Opština Ugljevik i preduzeće RiTe Ugljevik.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )