FOTO: null

Rijedak primjer dobrog poslovanja i humanog odnosa prema zaposlenima je firma “Profimont” iz Ugljevika, koja je svoje zaposlene ove godine odlučila nagraditi kolektivnim odmorom na Zlatiboru.

Firma “Profimont” iz Ugljevika, specijalizovana je za izvođenje radova na toplotnoj izolaciji, krovopokrivačkih radova i izradu visećih skela. 

Svi ovi radovi su veoma kompleksni, složeni i kao takvi zahtijevaju veliko iskustvo i znanje, zaposlenih u ovoj firmi.

Pored toga svi ovi radovi se izvode na velikim visinama i kao takvi spadaju i visoko rizične radove, stoga je direktor firme “Profimont” Pero Jović odlučio da svoje radnike ove godine nagradi zasluženim odmorom na Zlatiboru.

"Ove godine smo ponudili svim zaposlenim i članovima njiohovih porodica besplatan odmor na Zlatiboru. Ovi ljudi su garant opstanka naše firme,  a naravno da su zaslužili i više, ali s obzirom na ukupan poslovni ambijent nadam se da će biti zadovoljni“, kaže direktor Pero Jović.

Ova ugljevička firma se pored uspjeha u dobrom poslovanju ističe po tome što često uzima učešće u raznim akcijama humanog karaktera, a takođe, shodno mogućnostima, pomaže sport i kulturu u Ugljeviku. 

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )